måndag 25 april 2011

fredag 22 april 2011

sista dagen här

dags att packa.. åker hem till Sverige imorgon - ytterligare 7-10 timmar i en bil..
Idag sov jag verkligen ut och slapp jobba, vi körde runt i bergen och njöt av utsikten för sista gången hehe, det är verkligen skit fint här uppe, kommer tillbaka i sommar ju =)

och hoppas vädret är detsamma som det har varit de senaste dagarna i sverige, och vafan - är ni också bokstavligt bombaderade av myggor eller är det bara Norge det är fel på?

tisdag 19 april 2011

norway

hej, blev ett stressigt inlägg igår men det blev lite.. ja.
Detta blir ett långt inlägg iallafall.
I fredags stack jag på fest som hölls av lola - och hon var inte ens där haha! Sov hemma hos nohhe eftersom jag inte kunde gå hem haha. Vaknade på lördagen vid 7 och tog bussen direkt hem - packade och vid 12 blev jag körd hem till min kusin i Höör.
Sov över där till söndagen och då vaknade vi ännu en gång tidigt vid 7. Satte oss i bilen och vi satt i bilen i 10 timmar med 3-4 mat pauser.. Snacka om att jag hade kramp i röven!!!!!!!! På kvällen kom vi till Norge till min morbrors restaurang och åt. Somnade ganska tidigt.

Nååja. Igår körde vi upp i bergen och åkte skidor. Första gången jag sätter på mig såna under mitt 15-åriga liv och måste säga det var skit kul.. Rååkade flyga av den liften HAHAHHA och ingen hjälpte mig upp låg i snön i 20 minuter typ.. Resten av dagen var jag o min kusin på restaurangen och jobbade. Idag gick jag till restaurangen själv till min morbror och jobbade till klockan 8 på kvällen. Nu är jag här och ska kolla på skräckfilm hehe ;) Chaoo!:D

Och lovar att jag ska sätta in bilder, det är riktigt fint här vi bor mitt på ett berg och det ser datagjort ut, riktigt vackert!

måndag 18 april 2011

i norge!!

Har inte uppdaterat eftersom jag har haft det lite stressigt, iallafall just nu är jag i Norge. Måste dra till restaurangen nu skriver sen!!!

onsdag 13 april 2011

hejhå

nu drar jag iväg till skolan, med lås på min väska!! ngn ouppfostrad ap-unge rotade i min väska och fick med sig min plånbok, med presentkort, bankkort, busskort och mina andra stämpel kort.. Sånt händer men det borde inte hända i skolan jag träffar de människorna varje dag och har snart gjort det i tre år, förstår inte man har mage till att sno saker då. Idag efter skolan ska jag och sara (mera?) till mediegymnasiet och watch em dance. Bilder hoppas man på väl? Men gotta go vill ej komma försent idag!!

måndag 11 april 2011

Does anybody understand that I'm in love?





noh tahan - alltid ♥


vattenpipa

Kom precis hem från att ha varit och pluggat ute och rökt vattenpipa med nancy och hennes storasyster, nu målar jag mina naglar och väntar på Sara, sen ska vi ut igen tänkte jag.. Min kamera vill inte funka, tror det finns sand i den sen jag var i Österlen.. Fan!!!
Får köpa en ny till mig själv och mamma! Och så måste jag ha pengar till en egen vattenpipa ;)


en gammal bild, eller nja någon månad sen togs den :)



söndag 10 april 2011

just nu!

Här sitter jag på mitt skrivbord, äter Nesquik och håller på med mitt 5:e tal men har redan blivit ofokuserad. Har ingenting att skriva om just nu, ville bara komma ifrån matte-tänkandet.. Måste göra 20 tal tills på onsdag, känner stressen, känner till och med lukten av de!

Och om exakt en vecka är jag i Norge kom jag på. Ska köpa en ny digitalkamera till min mamma för pengarna jag tjänar, jag har tagit sönder en, och en annan tog jag också sönder - ytligt (den jag har nu) - och just nu har inte min mamma någon, så ska köpa en till henne :)
Ska göra 2-3 tal till, sen sätter jag nog på en film eller något.. Puss!

mat mat mat


Detta är en av de bästa ätbara jag vet, bortsett från lasagne tacos och det dära så älskar jag sniglar, musslor och bläckfisk..  Smaskade precis ner den sista bläckfisken, ångest.. Vill haa mer.. är sugen på att gå till Mando och äta lite av deras sniglar igen :)

för många skor..

Haha, vaknade imorse av att min pappa kom in och snackade med mig. Sen spetsades mina öron när han sa såhär:
Jag hade ju beställt ett par skor på Brandos, så påvägen hem tänkte jag att jag kunde hämta de eftersom de hade kommit, så jag väntade på de och när kvinnan i posten kom tillbaka så hade hon en vagn med värsta lådan!
Ja min pappa hade råkat beställa skor för 11.569 kronor, och jag har nog aldrig skrattat så mycket ÅT honom!







Battle: Los Angeles

Rekommenderar denna filmen grovt mycket!! Den har inte kommit på bio i Sverige ännu men när den väl kommer så rekommenderar jag er att se den. Ne-yo är med i filmen, det var något nytt !:D


Såg filmen igår när vi kom hem, filmen är baserad på Augusti 2011.. det är typ om 5 månder haha!..

Österlen goes crazy

Vaknade hemma hos min älskling skit tidigt och tog bussen direkt hem. Fick 1 timme på mig att fixa mig sen körde vi till Österlen, Stenshuvud med min faster Carla och Carlos. Faktiskt jättekul - och mysigt!! Och
vädret var helt underbart!













haha liiite galna

lördag 9 april 2011

VIKTIGT!!

Vill veta vad ni tycker om att jag bytade till blogspot.com. Känner mig så osäker och vill att ni säger vad ni tycker är bäst. Ska jag stanna kvar på blogspot eller get back to blogg.se?

Kommentera vad ni tycker så jag vet på ett ungefär hur det ser ut utifrån läsarna. Behöver verkligen hjälp !!

answers

dog inte din hund? du skrev de för ett tag sen om jag minns rätt :P
Av AnonymMy dog is better than a bestfriend på 2011-04-06
svar: vi hade två stycken, nu har vi bara en, så jo en dog men inte den jag fota mig med



lilla baloo, hoppas du har det bra

























vilka av dina vänner har du känt längst ?
Av Anonymi like the way you do it på 2011-04-07
svar: maja stupel


om den var 02.04 hur kan inlägget ha hamnat på 17.06? :P skitbra blogg :)
Av ellinorfredag kl. 02:59
svar: jag vet inte det har hänt innan att det har kommit till och med på fel dag! Tack


käner du nogon janette seryan?
Av AnonymNY BLOGG på 2011-04-06
svar: nej varför?

fredag 8 april 2011

fredag

tråkig fredag.. Fixade mig för fullt med Sara, vet ej varför men sen promenerade vi till stan och träffa Lola, Selma. Walaa, Andjela, Soad, Sara.m och Mimmi och vi kampade i Mcdonals. Senare kom vi till värnhem och träffa Nohhe, Hussein och Alaa. men det slutade typ skit dåligt eftersom vi bråka om politik och helt plötsligt i vilket av våra hemländer som hade mest h*r*r. Det var nog det omognaste samtalet jag varit med om, och tro mig jag har haft sjukt konstiga samtal......
Iallafall klockan är 4 minuter och 2 på natten och KONSTIGT NOG får jag gå på "fest". Det är det jag sa till min pappa men jag ska till Nohhe nu hehe.....


mitt ansikte är så jävla tjockt!!!!!!!!

läxhjälp

igår stannade jag i läxhjälpen med nancy och danijela till de stängde skolan, typ skit galet. Vem vill stanna i skolan flera timmar extra, förutom vi..? Och nancy e skit galen det är verkligen inget snack om den saken!!

 


awesome

köpte de här i polska källaren i onsdags med Soad, är faktiskt skiiit nöjd med mascaran, och den oranga nagellacken är skitsnygg ;)

onsdag 6 april 2011

Tack gratisbio

Öppnade precis min post och har fått mina andra 50 kronor från gratisbio hehe, det är ingenting men tack för de 50 kronorna :P

får nog mina 50 till någon gång nästa vecka, fejt ju...:D

Är faktiskt skit nöjd med Gratisbio, några 50 här och där är ju faktiskt ganska mycket. Plus att man inte behöver anstränga sig alls för att få fram de!! Bara att logga in, besöka hemsidor, göra test, vara aktiv och så. Ni går med här :D



tisdag 5 april 2011

i like the way you do it

japp bra dag i skolan bortsett från att Danijela, helt random var borta?
kom precis hem och ska gå lika snabbt till dansen, ville bara säga hej

måndag 4 april 2011

drar till skolan

nja, inte riktigt ännu men snart drar jag, börjar om en timme 50 minuter så drar om 20 minuter
Denna veckan är kaos har skit mycket jag måste göra!! Till idag skulle jag lämna svenska läxa, och har NO prov. Har matteläxa och till imorgon ska jag göra engelska-redovisning. Och på fredag har vi Nationella i engelska. och jag måste göra ett biologi-arbete i veckan o hemkunskapsprov. s-t-r-e-s-s.
Idag har jag dans, ha en bra tisdag allihopa 






answers

har du bra betyg hur mkt hade du förra terminen? får du verkligen sova hos nohe,kommenterar inte han föräldrar :O
Av hejdålördag på 2011-03-28
svar: förra terminen fick jag bara 145, så nej det är nog inte bra.. Asså jag får inte av mina föräldrar men hans har aldrig sagt någonting om det.


Förlåten av pojkvän vad menar du ? har ni gjort slut?
Av AnonymSnåljåp.. på 2011-03-30
svar: haha nej vi bråkade bara eftersom jag redan var arg för en grej så tog jag ut det på honom och lola


söt:) jag tycker du ser likadan ut med smink och utan
Av Anonymlördag på 2011-04-01
svar: tack så mycket. Det tycker jag med faktiskt, sminkar inte mig för att se annorlunda ut heller


Claudia var har du köpt dina solglasögon som du har på bilden? och vad kostar dem? :D
Av Anonymsjukt! på 2011-04-03
svar: köpte de i Bikbok, minns tyvärr inte hur mycket de kosta! men de var inte alls dyra

My dog is better than a bestfriend

Kom precis hem ifrån skolan och innanför dörren satt lilla Alice, har precis gått en runda med henne runt Monbijou och sedan Stadshuset sen tillbaka hem, alldeles för söt är hon. Stackaren har fått jätte långa klor, ser ut som att det stör henne, hon ska få de klippta idag hoppas jag.

söndag 3 april 2011

söndag

Igår gick jag ganska direkt och träffade Sara, fast att jag fick vänta på henne. Asså har jag någonsin berättat om hur mycket jag hatar att vänta på någon??
När Sara kom så träffa vi Selma och Soad och vi satte oss i ett dagis och snacka, tills Lola kom. Jag och Lola gick sen till värnhem och var där med nohhe hussein och ali, och ingen & ingenting mer, kom hem vid 8 och 9 såg jag film - Taken på 4:an.



Skjorta från La redoute, mörka jeans från Cubus, och ringen är köpt i Bijou Brigitte

sjukt!

nu är det söndag, helgen är slut.. Vaknade tidigt pga mardrömmar..
Drömde om att det var översvämning och jag hittade Simme död och jag började gråta skitmycket.. det var min mardröm typ.. Min mamma var där också och andra men minns inte exakt vilka minns bara Simme.

Det knackade på dörren för någon stund sen också, det var Jehovas vittnen och det skrämde mig ganska mycket, för de gav mig någon lapp med datum och så sa de att det var en viktig dag för Gud.. Läskigt fast att jag inte vet ett skit om vad det handlar om, alltså Jehovas vittnen..
I skolan läser vi ju om såna sekter, jag och Hampus valde Familjen/Children of God. Det är riktigt obehagligt det är en sekt från Texas som handlar om att man måste ha mycket barn för livet är slut när man är 20 år eller något och de låter barn ha sex med varandra och sånt, tycker det är sjukt. Och så hjärntvättar de småbarn att sex är rent och bra. Så 7 åringar utför oralsex på varandra och sånt.
SJUKT!! men intressant.. Hade hellre velat läsa om Satanism, Vodoo eller något annat häftigare.

Iallafall snart ska jag äta, ta en dusch och vid 4 ska jag träffa Sara i en timme eller något.
Vi hörs, ha en jättebra dag!


lördagen den 2 april

Igår var jag hemma hela dagen och kollade på film med mamma, alla tre var skitbra, speciellt Paranormal Activity, har sett den 2 gånger förut men inte versionen jag såg igår. Mysigt :D

Türkiet

Nu är det spikat! Åker till Alanya med mamma, morbror och Sara i sommar!
Fyfan vad kul det kommer bli, längtar skit mycket faktiskt.

torsdag 31 mars 2011

hos sara

hejhej, nu har jag kommit hem till Sara ifrån skolan. Har faktiskt dött av flabb idag med dani och simme, vi typ uppfann DEN NYA MINEN hahahahha!!
Iallafall nu sitter vi här vi ska sola och sen hämta en pojke på fritids Västra skolan, och sen ska vi nog ut en sväng hihi:D

Saknar att blogga men jag tror att min internet är fixat idag :D

onsdag 30 mars 2011

i skolan!!!

Sitter nu i mediateket ville bara meddela att vi har ett nytt modem hemma och sånt så interneten är inte igång så kan inte blogga, tror det är fixat imorgon så bloggar imorgon!!!!
GOTTA GO TO MY ENGLISH-CLASS byebye !! :-*

måndag 28 mars 2011

Tystnadsplikt

Jag är oförskämd. Jag har allting jag kan önska mig men jag kastar bort det. Jag klagar på alla men märker inte när jag gör fel. Från och med nu ska jag vara tyst och inte säga någonting, om någon snackar om mig och jag vet om det ska jag inte säga någonting. Jag ska låta alla snacka om mig hur som helst. Jag ska låta alla kalla mig vad dom vill. Jag ska lyssna på allt. Bara lyssna. För om jag säger emot blir det fel och jag orkar inte tjafsa mer. Jag har ingen talan här, inte någonstans. Så snacka inte om mig för kommer inte säga något utan kommer dra ut era hjärnor från näsborren, bättre det än att bråka ellerhur.



hallå fan.. hela min poäng var att jag är trött på att alla ska sluta hacka på mig.

Snåljåp..

Stack hem till Sara en stund, och när hon hade gjort sig iordning gick vi till Entré. Hittade faktiskt ingenting jag kände att jag ville ha, eller jo.. Men jag snålade som vanligt. Så köpte ingenting. Kom hem till Sara igen och försökte plugga men annat kom i huvudet på mig.. Började må dåligt så gick hem efter att ha suttit i trappan o mått illa. Kom hem och nu sitter jag här och försöker bli förlåten av både bästavän och pojkvän.

Känner mig så misslyckad så det inte är sant. Detta är ett sånt tillfälle - Jag behöver ett rep!!!!

IM OUT!!

nej vi ses nu drar jag!! sa för några timmar sen till lola att komma till entre för vill köpa en tröja och solglasögon (för att ali chahine tappade bort mina) men hon verkar inte vilja men som tur vill sara, så jag ska till henne nu och sen drar vi mot Entré, och sen ska vi plugga tror jag..
 Ha de bra sålänge keep in touch fellaz!!

Idag har jag på mig..
Tröja från H&M med svart linne under och svarta leggins ifrån Gina Tricot och vita tygskor ifrån La Redoute.