torsdag 31 mars 2011

hos sara

hejhej, nu har jag kommit hem till Sara ifrån skolan. Har faktiskt dött av flabb idag med dani och simme, vi typ uppfann DEN NYA MINEN hahahahha!!
Iallafall nu sitter vi här vi ska sola och sen hämta en pojke på fritids Västra skolan, och sen ska vi nog ut en sväng hihi:D

Saknar att blogga men jag tror att min internet är fixat idag :D

onsdag 30 mars 2011

i skolan!!!

Sitter nu i mediateket ville bara meddela att vi har ett nytt modem hemma och sånt så interneten är inte igång så kan inte blogga, tror det är fixat imorgon så bloggar imorgon!!!!
GOTTA GO TO MY ENGLISH-CLASS byebye !! :-*

måndag 28 mars 2011

Tystnadsplikt

Jag är oförskämd. Jag har allting jag kan önska mig men jag kastar bort det. Jag klagar på alla men märker inte när jag gör fel. Från och med nu ska jag vara tyst och inte säga någonting, om någon snackar om mig och jag vet om det ska jag inte säga någonting. Jag ska låta alla snacka om mig hur som helst. Jag ska låta alla kalla mig vad dom vill. Jag ska lyssna på allt. Bara lyssna. För om jag säger emot blir det fel och jag orkar inte tjafsa mer. Jag har ingen talan här, inte någonstans. Så snacka inte om mig för kommer inte säga något utan kommer dra ut era hjärnor från näsborren, bättre det än att bråka ellerhur.



hallå fan.. hela min poäng var att jag är trött på att alla ska sluta hacka på mig.

Snåljåp..

Stack hem till Sara en stund, och när hon hade gjort sig iordning gick vi till Entré. Hittade faktiskt ingenting jag kände att jag ville ha, eller jo.. Men jag snålade som vanligt. Så köpte ingenting. Kom hem till Sara igen och försökte plugga men annat kom i huvudet på mig.. Började må dåligt så gick hem efter att ha suttit i trappan o mått illa. Kom hem och nu sitter jag här och försöker bli förlåten av både bästavän och pojkvän.

Känner mig så misslyckad så det inte är sant. Detta är ett sånt tillfälle - Jag behöver ett rep!!!!

IM OUT!!

nej vi ses nu drar jag!! sa för några timmar sen till lola att komma till entre för vill köpa en tröja och solglasögon (för att ali chahine tappade bort mina) men hon verkar inte vilja men som tur vill sara, så jag ska till henne nu och sen drar vi mot Entré, och sen ska vi plugga tror jag..
 Ha de bra sålänge keep in touch fellaz!!

Idag har jag på mig..
Tröja från H&M med svart linne under och svarta leggins ifrån Gina Tricot och vita tygskor ifrån La Redoute.

hemma från HELL

precis kommit ifrån helvetet - med andra ord: skolan!
Det finns skitsnack överallt men det värsta med skolan att allt är i en byggnad det blir sånt tryck man vill bara stampa sönder någons feta huvud och möblera om i hjärnan och försöka fixa någons tänkande och bara försöka få de och hålla käften!?!? Plus att danijela inte ens var i skolan och grejen är att hon är den enda normala i vår skola resten är bara...oh...

söndag 27 mars 2011

Tillbaka i Malmö

Kom hem vid 8-9, skönt att komma hem till ett städat rum :D!!
var har du köpt dina fina byxor ? :D
Av Anonymgoodmorning på 2011-03-24
svar: vero moda, men det var ett tag sen

lite bilder..

lite bilder ifrån Perstorp som jag glömde:) !! 

eller hur kan man inte tro att vi längst ut är kusiner? Kärlek!!

I Perstorp

Idag åkte jag, pappa, Carla & Carlos till Perstorp, hem till farmor och farfar, min Lela och Tata.
Vi skulle fira min farfars födelsedag som fyller år den 24 Mars, och den 26. Låter faktiskt ganska roligt, men det är faktiskt så att han föddes den 24:e, men på passet, och alla papper står det den 26:e.

Skypade med familjen i Mallorca och Chile, kändes verkligen som att det var med oss.. Man vill bara ha de med en när man väl ska samlas.. Har faktiskt tänkt på med mina föräldrar att åka till Chile, men det känns som att det bara är snack..

lördag

Vaknade hemma hos Nohhe och vid 12...eller 2 träffa vi ali och hussein och åt frukost (hamburgare, pizza och läsk) och ja.. Vid 4 kom jag hem och träffa Sara lite i trappan, och när jag kom hem igen så små-städa jag eftersom min mamma kom med Jessica och Miguel, och sedan kom Carla och Carlos. Satt med de lite i vardagsrummet och var social, fast bara en stund. Tycker det är enklare att vara social i Facebook.

Började fixa mig sen tog jag bussen till Nohhe, och sov över. Tycker att det känns lite oförskämt att ha sovit där två nätter i rad :/

Och hade smink på mig, brunkräm, ögonskugga och allt möjligt. Kändes faktiskt ganska skönt att ha brunkräm, har faktiskt inte använt det på ungefär ett år, slutade använda det eftersom alla skulle leka naturligt fina helt plötsligt och jag hakade på.. Och jag snålade också...
osminkad/nyvaken på bild.

lördag 26 mars 2011

BULLSHIT

Åt helvete med folk oftast tjejer som snackar skit om andra och sen är uppe i deras röv!! Eller om man snackar skit om någon som man är bättre "vän" med än till den man snackar, liksom vem fan är den gemfört med din vän?? hahah vissa har bara ingen sida de, står i mitten och slänger sig ut allt om alla. Grejen jag stör mig på mest är den som snackar om någon sen låtsas vara bff med personen snälla asså

Bara för du kallar någon falsk, gör det inte dig mer äkta!

free-day

Igår vid sju-tiden stack jag och Sara till stan och träffa Selma, Soad och Walaa i bk. Lola kom en halvtimme efter och vi gjorde ingenting speciellt förutom att gå fram och tillbaka från Mc till bk. Nohhe ali hussein och theo kom också och sen blev det tråkigt så tjejerna ville röra sig mot rg....läk göö haha jag stanna med nohhe och dom i stan istället sen gick vi till värnhem med hamzää..

När killarna skulle hemåt så ringde jag till sara och soad eftersom jag skulle möta de (hade bestämt med sara att vi skulle sova hos mig) och då sa de ja kom till annelund nununu. Tog bussen med dom och just då dog min lur så åkte med nohhe och ali så jag skulle kunna smsa/ringa från deras lurar och helt plötsligt var Sara hemma med mina hemnycklar och hon ville inte komma och möta mig, och min lur var död så..??
Grubblade en stund sen gick jag upp till Nohhe och kollade på film med hans storasyster, sen gick vi och la oss.



fredag 25 mars 2011

NANCY 16 ÅR!!!

GRATTIS NANCY, I LOVE YOU
TYVÄRR FICK DU INTE EN HEL SÅNG, JAG FÖRSÖKTE IALLAFALL!!

never go to Rönnen

Ashhh!! Ibland hatar jag bara mina lärare så mycket!!
Idag i skolan fick Måns för sig att han skulle klippa sig och jag skulle följa med honom  men min mentor såg mig påvägen så tvingade hon mig att stanna eftersom hon trodde jag skulle ut och röka!!?

Sen fick jag gå ner till datasalen eftersom jag hade lagt upp ett videoklipp i SEPTEMBER 2010 på mig hampus och tarkan när vi skulle göra en teater på Engelskan om droger och så hade vi gjort en pappers-joint och filmat in teatern och så hade någon visat den till lärarna och säger att vi gör dåligt intryck osv,
JA MEN GE FAN I DÅ ATT GE OSS EN UPPGIFT OM KNARK DÅ???
Och på svenska-lektionen kom jag sent pågrund av videon, jag var arg så jag var tyst och så börja de snacka om knark igen!? Och denna grejen är så.. Jag gungar alltid på stolen det är vanesak för mig bara plus att våra trästolar är obehagliga är det skönt att gunga och idag...Råka jag trilla bakåt och jag fick skit ont och jag fick skäll för det, min lärare TRODDE att jag slängde mig MED MENINGEN?? Har fått skit o onödan idag stör mig så jävla mycket, dom är på en hela tiden man vill bara... dööööööhhhhhh
typ en not cool bild. tog den igår, med fake-smilet och hela kittet!

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

igår var jag och kollade på denna filmen med min faster, skitrolig var den :D

torsdag 24 mars 2011

kommentarer????





asså e de något fel på min blogg eller på er??
får nästan aldrig kommentarer längre, på blogg.se skrev ni hela tiden..

stinker

shoo nu är jag hemma ifrån skolan, solade påvägen hem och nu ska jag ta mig en dusch.
Måste tvätta mitt hår nu snabbt, liknar en toalettborste upptill. Och plus att jag sola också jag stinker solarium och jag blir spyfärdig av lukten av blandat svett...yhhhom


!!!

onsdag 23 mars 2011

dagens planer




tjena gott folk, nu har jag kläderna på mig och drar till skolan nu.. snart. Idag är planerna
  • gå till skolan!
  • stanna i läxhjälp och göra Bahamas arbetet!
  • gå hem och byta om
  • träffa Carla, gå på bio/fika
  • hem igen och fortsätta städa!



betalar nohhe för dig när ni fikar
Av Anonymgb kl. 09:47
svar: ja

O'Learys

Kom nyss hem från O'Learys jao. När vi tog bussen tillbaka från Ikea var klockan prick 6 och då hade min pappa bett mig möta honom i Entre, så jag mötte honom själv med IKEA PÅSE!!! hahaha visste inte att vi skulle till upp till o'learys så det blev sån pinsam tystnad när jag kom in..
hej här kommer jag med min ikea-påse!!..
gömde den i garderoben med min jacka och så satte jag och min pappa oss och åt buffé.
Vi var där eftersom Ldb Fc skulle visa upp sina nya fotbollskläder och presentera nya spelare, osv. Och min pappa arbetade ju med laget nu när det var nere i Turkiet och spelade in en film, ganska häftigt faktiskt, är faktiskt stolt över min pappa... hmm.. LOVE!

tre bilder ifrån hans bilder i Turkiet, av väldigt många...



IKEA

idag var det en vanlig dag i skolan, slutade dagen med läxhjälp och nohhe ali hussein och theo var utanför vid busshållplatsen och väntade för vi skulle till Ikea. Vi tog en ganska stor omväg men.. ja.. bara men!
Vi kom dit till slut och vi åt.. sen fick jag gå och leta efter mina klädhängare själv för de var trötta och mätta så de vilade när jag var mitt i ikea helt själv och letade efter 1 grej!! -.-

hello ni vet väl hur stort det är?? hahah och sen fick jag stå själv i en oääääändlig kö.. självmord ville man ju ta men höll mig vid liv på tanke av mjukglassen.. ohhh...
behövde faktiskt dom jävla galjarna har tjatat på min pappa om dom i ett halvår, men.. bara men!

gb

tjena grabbor :D
jätte fint väder igår ju haha, hade en bra skoldag tills jag fick damp utbrott på en luffare i min skola de typ argade ner hela min dag!!! När jag slutade så var jag så arg så jag glömde bort dansen!!!
hade endå inte hittat dit-.-
Kom hem och lämnade min väska, sen gick jag till barista och träffa nohhe och ali och så fiiiiiiiiiiiiiiiika vi hahaha, o sen kom lola också (efter en lång stund!! vi letade efter varandra som vilsna ankor)
så stack vi till triangeln, theo och dodo va där också typ. halv 8 tog jag och lola bussen till värnhem och träffa maja selma och soad wit glasses!!! hahahaha älskar mina bröder!!

på tal om bröder snälla ät min bajs ni som tycker det är "GBIGT" av en tjej att säga bror, såg de på facebook asså så mobbad har man inget vettigare och skriva på sin status?? och ja jag tar åt mig för jag säger bror haha? allt e gbigt nu förtiden.
 ETT PAR SKOR KAN GÖRA EN TILL GB VILKET SAMHÄLLE VI LEVER I!!!

tisdag 22 mars 2011

goodmorning

Goodmorniiiiiiing people :D
nu ska jag snart röra mig mot skolan, har försökt göra något åt mitt hår men det blir inte som jag vill får damp det är elektriskt och pekar åt alla håll :( idag har jag dans tror jag..... jo det har jag men jag vet inte var den nya lokalen ligger och jag slutar 4 det är exakt då man ska vara i nobel om man inte hittar dit... BRILJANT :D får försöka lösa det :/

liten morgonbomb bjuder jag på :)




hade passat fint med en BAD HAIR day mössa men den är ju "utlånad" HAHAHA... omg!!

måndag 21 mars 2011

2

Älskar dig mest min solstråle!!!!



två månader idag,
älskar dig mer och mer för varje dag, min älskade, min nummer 1 ♥
Föralltid din MEGABABY




e din kille från palestina, han e rkt söt :O
Av Anonympåsklov = pengar kl. 13:03
svar: ja.. ja haha du har bra smak, han e riktigt fin :D...

just a dream

hejhej, idag var jag med sara lite hemma hos mig men hon gick hem precis när min pappa hade lagat mat till oss. Har precis ätit färdigt och sitter här lyssnar på lite sneis låtar.. ja sneis-låtar eftersom jag är helt nere..

Studiedag

japp nu sitter jag här och har kollat på "31 minutos La pelicula" HAHAHA!! Igår var jag hemma hela dagen, städade som fan och måste erkänna att det var längesen jag såg mitt golv så rent!! Möblerade om lite också hehe. Min pappa kom hem igår också, saknat han jätte mycket. Men idag har jag studiedag och jag tänkte resa mig upp och duscha..

svar

Vad är Danijelas blogg?
Av Anonymyesterday på 2011-03-20
svar: dropitlikeitshoot.blogspot.com

har några frågor till dig, om din kille =) 1. hur länge har ni varit tsm? 2. har han träffat dina föräldrar? hur var det första gången isf 3. e du vän med hans vänner och han med dina? 4. vad köpte han till dig i alla hjärtans dag:)? 5. när han sover hos dig, sover ni tsm? 6. Får du snacka med killar av honom? 7. har du träffat hans föräldrar? 8. älskar du han
Av Anonymefterbliven!! kl. 05:13
svar: 1. sens 18 augusti 2010 men vi räknar sen den 21 januari 2011. så det är två månader idag :D
2. ja de har han.. första gången åt vi middag haha... skämmigt.
3. ja jag går i samma skola som hans bästavän och ja jag känner dom han är med oftast typ. Ja han e vän med mina men hatar de mesta -.-
4. en ros och en dieselparfym :)
5. ja klart hahah ofta jag ska kalla han o sen låta han sova på soffan -.-
6. Asså jag vet nt men snackar inte med killar endå förutom de i skolan och gamla vänner, jag vet ju vad han reagerar på typ..
7. ja de har jag
8. ja???? hahah :P

påsklov = pengar

har glömt och berätta :D!!
har fått jobb i Norge och ska jobba där hela påsklovet! kommer bliiiiiiii stenrik med tanke på att valutan i Norge är högre än svenska. Tänk er min kusin han e 98:a han tjäna 1000 något på en och en halv dag!! och jag ska jobba mer än det, för vi ska åka skidor och sånt också ju :D

Och om jag jobbar bra och visar att jag klarar det får jag jobb till sommar också.. är så jävla glad!!!

söndag 20 mars 2011

yesterday

när jag vaknade igår stack jag direkt hem till mamma, minns inte vad jag gjorde hemma men på kvällen kom Lola hem till mig och vi tog bussen hem till mig i caroli, typ gick loss dansa skitmycket för mig själv och lola var i sin egen värld. Vid 10 kom Nohhe och Hussein och vi kolla på Godzilla haha, när Hussein gick så sneade nohhe ner oss.. juuust gonna stand there and here me cry?? haha och vid 1-2 så ringde min mamma och sa att hon skulle komma hit så det blev sån pinsam tystnad hela kvällen, när hon la sig så kolla vi på film, Date Movie.. så däcka vi på soffan - lola däcka först, första gången någonsin!!!!!!!!

nytt






efterbliven!!

ja sist jag skrev var väl i förregår? tog bussen till värnhem då för och möta sussi och lola men de hade inte ens tagit bussen så jag träffa andjela mimmi soad selma och elin tills de kom och när de var framme stog vi i gatan och snackade tills lola andji och mimmi stack hem, då gick jag och sussi och handla sen tog vi bussen till nelly sen rg.. hatar att vara i rg egentligen men ingen var där endå typ mitt på natten vi gick bara och snacka om allt, sen FLIPPA vi skit mycket asså dog av flabb den kvällen-.- Tog bussen i centrum vid 2 och då satt nohhe på och sen kom vi hem till mig och däcka härr bara för jag nt ville vara själv sån ångest att vara själv hemma och inte göra ngt.
fredagens outfit, saras leggins-gina tricot, peak tröja och röda converse. hehe:-*

fredag 18 mars 2011

utgång

jafan nu var det på tiden att jag skulle ut med tjejerna va!! Har inte sett de på skitlänge känns de som.. Iallafall nu sitter jag redo att gå ut, planerna var att jag nohhe ali, (hussein) skulle kolla på film hemma hos mig men de har inte hört av sig så jag ska träffa lola och sussi nu i värnhem, sen träffa sara sen drar vi nog hem till mig och sätter på någon film eller något, soft fredag får man hoppas på!
'
gammal bild på mig- med vit
selma- med svart prickig
lola brevid mig
sara med rött och andjela längst bort - Soad fotograf!! Love er

tupac♥




snart skola

ja hej godmorgon wzup, sitter här färdig till skolan bara väntar.. Började vid 8 men dani väckte mig 9, och jag ska gå när vi har lunch istället. Tänkte inte ens gå från början så de kvittar väl när jag kommer eller hur?

hmm.. har ni tänkt på en sak? de finns alltid såna nya i facebook som man aldrig har sett ute eller aldrig hört talas om eller något, dom är typ bara helt STORA i facebook, innan var det bdb men ni fattar - typ kommenterar alla och är konstigt nog vän med alla?? det verkar som att det bara är jag som stör mig, inte för att jag bryr mig för det gör jag inte det är bara helt irriterande..

speciellt också på det att man är två olika personer in real life och i datorn, spelar nog ingen roll för de som känner personen men om man är heeeelt motsatsen som man får folk att tro att man är så blir det helt konstigt om de skulle träffas, för ni kan inte INTE hålla med mig att det finns många som tror sig vara 30 när man är hälften och skriver värsta poetiska citat om livet osv. för 16-åringarnas liv har inte ens börjat, livet börjar när man fyller 18 kanske 17..
 och KILLARNA asså leker pengar hit och dit, det finns vissa okej det är sant det finns vissa som har mycket svarta pengar som har med knark och gäng och göra men inte såna bajsungar snälla bara för du har en moppe e du inte kriminell, och minns innan det fanns en period då killar fota sig med värsta 100 och 500 lappar asså det är så jävla knasigt för det är alltid så, de som är RIKTIGA kriminella om man säger så, det är dom som håller tyst om det, eftersom de vet sin grej. de som skryter och visar upp mest, det är amatörer som aldrig har varit med om något coolare innan och vill skrika ut det till hela världen att man gör det man gör.

och det allra roligaste är kläder asså killar bara för du har en stor north face jacka eller fjällräven betyder du inte att du har tillgång till pistoler asså detta är en tanke jag har fått för mig men ni blir automatiskt LUFTIGA när ni får en stor jacka!!!
fråga mig inte varför jag skrev detta det bara slank ur mig.

mööÖöh

AHHHH får spel, asså jag har ju typ en ny data men den har ingen kamera och nu försökte ta min pappas data för han har, men han har bytat lösenord!!!!! JAG VILL FOTA MIG :@....hehe
skit tråkigt med gamla bilder man ba MööÖöööh

to cool for school

Igår gjorde jag ett blogginlägg kanske 20 gånger sneade hemma hos min mamma för datan är skit konstig den bara stängs av -.-

Men igår så var jag inte i skolan var hemma hos min mamma och typ 1 stack jag till pappa för jag ville sitta vid en normal data!! Tog med mig Alice och kanske vid 2 kom nohhe hit, o vi gjorde inget vi kolla på tv, snacka och ja typ softa bara. Han gick till baran vid 5 typ och jag skulle också dit men glömde att jag hade hunden så sket i de och Sara kom till mig istället, vi gick till stan och lämna alice påvägen och vi gjorde typ ingenting speciellt gjorde en till cp-video HAHAHA varför asså..






saknar min kamera!! :(

HAHAHA



de roligaste att det var Ali som la upp den asså kopia HAHAHAHHAHAHAHA:O

vad ar den er det en orm tcc tcc HAHAHHAHA efterlyst

onsdag 16 mars 2011

bad boys 2

idag efter skolan stack jag och sola i 20 minuter och efter kom jag hem och tog det lite lugnt, sen stack jag och min mamma ut och åt i en thairestaurang och helt plötsligt fick jag skit ont i magen och börja typ gråta, inte för att de gjorde ont utan bara för att det var jobbigt, ville hoppa framför en jävla buss!!!

Kom hem bytte om och hade sagt till sara och lola att jag inte kunde ut för jag hade så ont men till sist fick jag gå ner till konserthuset för nohhe ali och hussein var där så jag hade typ inget val.... Vi gick till barista och satt där någon timme sen stack vi hemmåt vid 7, halv 8.. Har nu borstat mina tänder och mitt hår och har kollat på Bad Boys 2, så ska jag sova nu godnatt!:D

och fan jag har redovisning imorgon i engelska och är inte klar med mitt arbete fast att jag satt i biblioteket en timme idag och har haft 5 veckor på mig....körd....